Pompalı dehşet: 3 polis yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde babasının evine av tüfeği ile ateş eden Mücahit Kabuk(25), olay yerine gelen polislere de ateş etti. 3 polisin yaralanmasına neden olan zanlı Kabuk kaçarak izini kaybettirdi.3 POLİS YARALANDIİnegöl'e bağlı Hamidiye Mahallesi Suy

Pompalı dehşet: 3 polis yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde babasının evine av tüfeği ile ateş eden Mücahit Kabuk(25), olay yerine gelen polislere de ateş etti. 3 polisin yaralanmasına neden olan zanlı Kabuk kaçarak izini kaybettirdi.

3 POLİS YARALANDI

İnegöl'e bağlı Hamidiye Mahallesi Suyolu Caddesi'nde saat 22. 00 sıralarında, Mücahit Kabuk isimli bir kişi, babasına ait eve henüz bilinmeyen nedenle ateş etti. Silah sesini duyan komşuları polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polisleri gören Kabuk, av tüfeğini bu kez polislere doğrulttu. tüfeği ateşleyen Kabuk, Mahir Demirbağ, Atalay Tanış ve Zeki Güngör isimli polis memurunun yaralanmasına neden oldu.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Kafasından ve göğsünden yaralanan polisler ambulanslar ile İnegöl ve Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis memurlarının hayati tehlikelerinin bulunduğu açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler