Meteoroloji uzmanı 'hazır olun' diyerek uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) verilerine göre, başta İstanbul olmak üzere yurdun batısında yüksek sıcaklar etkili olacak

Meteoroloji uzmanı 'hazır olun' diyerek uyardı!

Meteoroloji'den gelen son dakika tahminlerine göre son birkaç gündür yurtta etkili olan eyyam-ı bahur sıcakları İstanbul'da zirveye ulaştı.

Termometreler 38 dereceyi gösterirken İstanbullu yoğun nemden bunaldı. Tüm bunlar yaşanırken Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Megakent için 'bunlar iyi günlerimiz' dedirtecek uyarıyı yaptı.

İstanbul'da Eyyam-ı bahur ismi verilen sıcak hava dalgasının bugün pik noktaya ulaşacağı tahmin edilirken önümüzdeki iki gün için uzmanlardan kritik uyarı geldi.

Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan sıcak hava dalgası İstanbul'da yoğun şekilde hissedilirken Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından vatandaşlara kritik uyarılarda bulundu.

"TER SU İÇİNDE KALACAĞIZ"
Cuma ve cumartesi günü senenin en nemli iki gecesi için 'hazır olun' diyen Ökten, "En berbat 2 geceye hazır olun. Yarın (Cuma) gecesi ve Cumartesi gecesi senenin ve uzun senelerin en nemli iki gecesini geçireceğiz. Nem seviyesi korkunç boyutta. Gökyüzünü geceleyin nem bulutları kaplayacak. Ter su içinde kalacağız..." dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler