Faik Işık Gülen'e yardım etmiş!

Faik Işık'ın ilginç bağlantıları ortaya çıkıyor

Faik Işık Gülen'e yardım etmiş!

Haber61 haber servisi

Katıldığı bir tv programında Trabzon ve Trabzonspor'u FETÖCÜ olarak suçlayan ancak hiçbir kanıt sunamayan ve avukat olduğunu iddia eden Fenerbahçeli Faik Işık hakkında ilginç gerçekler ortaya çıktı.

Trabzonspor'a hakaretler eden Işık'ın FETÖ lideri Fethullah Gülen'e yardım ettiği ortaya çıktı. 2014 yılında bir takipçisine cevap veren Işık kendi ağzıyla Gülen'e yardım ettiğini itiraf ederken "Gülen'in 28 Şubat döneminde yargılanması esnasında avukatlarına yardım edenlerdim" ifadelerini kullandığı görüldü.



Fethullah Gülen'le ilgili olarak Işık'ın paylaşımları ve sözleri bunlarla sınırlı da değil. Işık'ın, Gülen'in verdiği fetvaları da takipçileriyle paylaştığı gözlemlendi.

Ayrıca Işık, Gülen'e olan sevgisini ona sevgi ve selamlarını göndererek gösterirken FETÖ liderini eleştirenlere karşı Gülen'i koruduğu belirlendi.


Trabzonspor'u Zarrab'tan para almakla da suçlayan Işık'la ilgili ilginç gerçekler bununla da sınırlı kalmadı. Bir dönem BM'nin terörü finanse ettiği gerekçesiyle suçlanan ve El Kaide'ye para yardımında bulunduğu iddiasıyla ABD tarafından da aranan teröristler listesine aldığı Yasin El Kadı'yla bağlantıları olduğu ortaya çıkardı. Hatta Işık vermiş olduğu bir röportajda da El Kadı'nın Türkiye'ye girişinde şirketlerinin işlemlerini kendisinin gerçekleştirdiğini dile getirdiği ortaya çıktı. Bilindiği gibi El Kadı Türkiye ve bazı ülkelerde terör listesinden çıkarılsa da hakkındaki tartışmalar günümüzde de devam etmekle birlikte hakkında çarpıcı kitaplar da kaleme alındı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem