Dini nikahlı eşin boğazını kesti

Adapazarı'nın Kazımpaşa beldesinde bir şahıs, dini nikahlı eşini boğazını bıçakla keserek öldürdü.Edinilen bilgiye göre, Van'daki eşini bırakarak Bartın'a çalışmaya giden inşaat işçisi Salih G. (26), yaklaşık 1.5 ay önce tanıştığı Nazife Çolap'la (24) din

Dini nikahlı eşin boğazını kesti

Adapazarı'nın Kazımpaşa beldesinde bir şahıs, dini nikahlı eşini boğazını bıçakla keserek öldürdü.
Edinilen bilgiye göre, Van'daki eşini bırakarak Bartın'a çalışmaya giden inşaat işçisi Salih G. (26), yaklaşık 1.5 ay önce tanıştığı Nazife Çolap'la (24) dini nikahla evlendi. Çift, evlendikten sonra Adapazarı'nın Kazımpaşa beldesi Reşadiye Mahallesi'ne taşındı. Dün akşam annesini komşuya gönderip, "Eve biraz geç gel" diye telefon eden Salih G., saat 21.00 sıralarında eşini yatakta uyuduğu sırada boğazından bıçakla keserek öldürdü. Şahıs daha sonra taksiyle evden ayrılırken, bir süre sonra pencere camını kırarak eve giren komşuları ilk evliliğinden bir çocuğu olan Nazife Çolap'ı kanlar içinde yatağında ölü olarak buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, katil zanlısı Salih G.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Komşuları çiftin l.5 ay önce Bartın'dan Adapazarı'na taşındıklarını belirterek, "Her ikisi de evliydiler. İkinci evliliklerini yapmışlardı. Sorunları yoktu. Tek sorunu, kadının ilk evliliğinden olan çocuğunu yanına almak istemesi olarak biliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler