Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü! Konu Rusya-Ukrayna savaşı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü! Konu Rusya-Ukrayna savaşı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Şubat 2022 sabahı başlayan Rusya-Ukrayna savaşının bir an önce son bulması için iki ülkenin liderleriyle görüşmelerine devam ediyor.

Erdoğan, Putin ve Zelenskiy ile gerçekleştirdiği görüşmeler neticesinde dünyayı etkileyen tahıl krizi son bulurken iki ülke arasındaki esir takasları da gerçekleştirildi.

Cuhmurbaşkanı Erdoğan'ın barış için gerçekleştirdiği görüşmeleri tüm dünya takdirle karşılarken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi daha gerçekleştirdi. İki liderin telefonda gerçekleşen görüşmesinde, Rusya-Ukrayna savaşı ve yaralı askerlin takası için detaylar konuşuldu.

ZELENSKİ İLE DE GÖRÜŞMESİ BEKLENİYOR
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile de görüşmesi bekleniyor. Erdoğan, Putin ve Zelenski ile telefon görüşmesi yapacağını daha önce duyurmuştu

TÜRKİYE KRİTİK GÖREVLER ÜSTLENDİ
Türkiye, Rusya-Ukrayna savaşı sürecinde kritik görevler üstlenmiş, birçok kez ateşkesi sağlamıştı. Tahıl koridoru da Türkiye öncülüğünde gerçekleşmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler