Bir kara haber de Şırnak'tan

Şırnak'ın Uludere ilçesinde askerleri taşıyan minibüs kaza yaptı. Kazada 9 asker şehit oldu. Kazada korucu olan bir şoför de şehit oldu.Uludere ilçesine bağlı Gülyazı köyünde askerleri taşıyan sivil minübüs virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada y

Bir kara haber de Şırnak'tan

Şırnak'ın Uludere ilçesinde askerleri taşıyan minibüs kaza yaptı. Kazada 9 asker şehit oldu. Kazada korucu olan bir şoför de şehit oldu.

Uludere ilçesine bağlı Gülyazı köyünde askerleri taşıyan sivil minübüs virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan askerler köylüler tarafından hastaneye götürüldü.

 

Yaralılara, Mardin milletvekili Ahmet Türk'ü bekleyen Gülyazı köylüleri yardım ederek, araçlarla hastaneye taşıdı.

 

Özel bir minibüsle Gülyazı köyüne giden askerler, Mardin milletvekili Ahmet Türk'ü korumakla görevlendirilmişti.

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, askerleri taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada korucu olan şoför ile 9 askerin şehit olduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler