Bakan Yardımcısı Trabzon'da

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta: “Kalkınmanın başarısı için Ankara ile yerel bakışın yoğrulması lazım.” Dedi.Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta,  Türkiye’nin gelişmişlikte önemli mesafeler aldığına dikkat çekerek, “Kal

Bakan Yardımcısı Trabzon'da

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta: “Kalkınmanın başarısı için Ankara ile yerel bakışın yoğrulması lazım.” Dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta,  Türkiye’nin gelişmişlikte önemli mesafeler aldığına dikkat çekerek, “Kalkınma hareketinin başarısı için Ankara ile yerel bakışın yoğrulması lazım. Biz bunun için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Muhammet Balta, beraberinde Trabzon İl Genel Meclis Başkanı Haydar Revi olduğu halde Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, Meclis Başkanı Mehmet Cirav ve Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ile görüştü.

Muhammet Balta, Trabzon’daki sivil toplum kuruluşlarının, özellikle de Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Karadeniz İhracatçı Birlikleri gibi ekonomide de çaba gösterenlerin çok önemli işlevi bulunduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Bu kuruluşların topluma, bizim de bunlara destek olmamız lazım.  Hep birlikte hareket etmemiz lazım. Ankara ile yerel bakışın yoğrulması lazım. Biz bunun için çaba sarf ediyoruz. Doğrusu budur. 61’inci hükümet döneminde ihdas edilen Bakan Yardımcılıkları ile Türkiye’nin 2023 vizyonuna büyük katkı sağlanacaktır. Bakanların daha verimli çalışabilmeleri, büyük projelere zaman ayırabilmeleri için yerinde bir uygulamadır. Amaç ülkenin, vatandaşın sorunlarını en kısa sürede çözebilmektir. Türkiye’de ilk uygulamadır. Onun için de ayrıca önemlidir.”

Meclis Başkanı Mehmet Cirav’da, seçilmiş insanların Bakan Yardımcısı yapılmalarını çok olumlu ve yerinde bulduklarını belirterek, “Sayın Balta bu anlamda önemli katkı sağlayacaktır. Bu katkının verimli olması için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem