Aile Destek Nisan ödemesi yattı mı? Aile Destek ödemesi ne zaman yatacak?

Aile Destek Nisan ödemesi yattı mı? Aile Destek ödemesi ne zaman yatacak? İşte detaylar ve ödeme tarihleri...

Aile Destek Nisan ödemesi yattı mı? Aile Destek ödemesi ne zaman yatacak?

Nisan ayının gelmesiyle birlikte, Türkiye'deki ihtiyaç sahibi aileler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sunulan Aile Destek Programı'nın ödeme tarihlerini merak etmeye başladı. Bu program kapsamında yapılan ödemeler, hanedeki gelir durumuna göre 850 TL ile 1.250 TL arasında değişiyor.

Aile Destek Programı'ndan yararlanma şartlarını karşılayan aileler, başvurularını e-Devlet üzerinden gerçekleştirebiliyor. Program, 12 ay sürecek ve 2024 yılının Temmuz ayında sona erecek. Ödemeler düzenli olarak her ay gerçekleştiriliyor ve aileler, ödemelerin hesaplarına yatıp yatmadığını e-Devlet üzerinden kontrol edebilir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Nisan ayı ödemelerinin 4 Nisan'da hesaplara yatırılacağını duyurdu. Bakan Göktaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı sevincini artırmak amacıyla ödemelerin erken yapıldığını ifade etti ve bu ödemelerin tüm hak sahibi aileler için hayırlı olmasını diledi.

Şu anda Aile Destek Programı ödemelerine zam yapılıp yapılmadığına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Bakanlık, ilerleyen zamanlarda herhangi bir güncelleme olması durumunda bilgilendirme yapacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem