20 gündür kayıptı

Adana'da 5 yıldır üniversite sınavını kazanamayan ancak ailesi ile çevresine üniversiteyi kazandığını söyleyen ve 20 gündür kayıp olan Mustafa Eber'in cesedi sulama kanalında bulundu. Polis ve Can-Kur'un cesedi kanaldan çıkarma çalışmaları adeta film çeki

20 gündür kayıptı

Adana'da 5 yıldır üniversite sınavını kazanamayan ancak ailesi ile çevresine üniversiteyi kazandığını söyleyen ve 20 gündür kayıp olan Mustafa Eber'in cesedi sulama kanalında bulundu. Polis ve Can-Kur'un cesedi kanaldan çıkarma çalışmaları adeta film çekimi gibi izlendi.

Vatandaşların Mavi Bulvar'daki DSİ'ye ait sulama kanalında akıntıya kapılan bir ceset olduğu ihbarında bulunması üzerine polis e Can-Kur ekipleri olay yerine sevk edildi. Sualtı ekibinde görevli bir polis cesedi çıkarmak için kanala girerken, toplanan kalabalık çalışmaları film seyreder gibi izledi. Sudan çıkartılan ceset üzerinde yapılan incelemede şahsın 24 yaşındaki Muhammet Mustafa Eber olduğu belirlendi.

Şahsın ailesinin 25 Eylül tarihinde Denizli Polis Merkezi'ne kayıp başvurusu yaptığı belirlendi. Yapılan araştırmada; Eber'in 5 yıldır üniversite sınavlarına girdiği bu yıl da kazanamamasına rağmen ailesine ve çevresine Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Anaokulu Öğretmenliğini kazandığını söylediği anlaşıldı. Eber'in, ailesi tarafından Aksaray'a gitmesi için bilet almasına karşın otobüse binmediği de ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem