14 ilde FETÖ’ye yönelik Kıskaç-12 operasyonları! 60 şüpheli yakalandı

14 ilde FETÖ’ye yönelik olarak düzenlenen Kıskaç-12 operasyonlarında 60 şüphelinin yakalandığı açıklandı.

14 ilde FETÖ’ye yönelik Kıskaç-12 operasyonları! 60 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir, Denizli, Afyonkarahisar, Konya, Aksaray, Kahramanmaraş, Hatay, Sakarya, Isparta, Muğla, Erzurum, Düzce, Manisa ve Çorum olmak üzere 14 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen Kıskaç-12 operasyonlarının detaylarını açıkladı.

60 şüphelinin yakalandığını açıklayan Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı;

FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen “KISKAÇ-12” operasyonlarında şüphelilerin, örgütün sözde “Güncel Yapılanması” ve "Askeri Mahrem Yapılanması" içerisinde faaliyette bulundukları, himmet adı altında para toplayarak örgüte finans sağladıkları, örgütün “Gaybubet Evi” olarak adlandırdığı Hücre Evlerinde saklandıkları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu tespit edildi.

Operasyonlar sonucu ilk belirlemelere göre yaklaşık 6️ Milyon TL değerinde para ve muhtelif değerde ziynet eşyası ile çok sayıda dijital materyal ve dokümana el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem