TUS ertelendi mi? TUS geç başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından 10 ilde büyük yıkım meydana geldi. Deprem sonrası tüm Türkiye'de okullar 20 Şubat'a kadar tatil edildi.

TUS ertelendi mi? TUS geç başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar

Üniversiteler ise yaza kadar online eğitime döndü. Vatandaşlar sınav tarihlerinde değişiklik olup olmayacağını araştırıyor. Peki, TUS ertelendi mi? TUS geç başvuru tarihi ne zaman?

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'na girecek olan adaylar sınav başvuru tarihini araştırmaya başladı.

Üniversiler online eğitime dönerken, 2 büyük depremin ardından sınav tarihlerinde değişiklik olup olmayacağı araştırılıyor. İşte, TUS başvuru tarihleri!

TUS GEÇ BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?
TUS sınavı için geç başvuru tarihi 16 Şubat 2023 olarak açıklandı. Başvurular 16 Şubat saat 23.59'a kadar devam edecek. Güncel gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. 

TUS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
TUS başvuruları, ÖSYM'nin internet adresi üzerinden yapılır. e-devlet üzerinden de yapılabilen başvurular için adayların sisteme kayıt olduktan sonra şifre ve kullanıcı adıyla girmeleri gerekir. Başvurular, ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması aracılığıyla yapılabilir. Başvuru sonrasında belirlenen sürede sınav ücretini ödeyerek başvurular tamamlanır. 

TUS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?
 23 Mart 2023 tarihinde yapılacak 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) geç başvuru ücreti 310 TL olarak belirlendi..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem