Flaş Ronaldinho açıklaması!

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Ronaldinho'nun Türkiye'deki menajerlik haklarını elinde bulunduran Ümit Akbulut,  çok özel açıklamalarda bulundu. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ile yemekte bir araya gelen Akbulut, "Başkan bu transferi çok istiyor. Hatta

Flaş Ronaldinho açıklaması!
Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Ronaldinho'nun Türkiye'deki menajerlik haklarını elinde bulunduran Ümit Akbulut,  çok özel açıklamalarda bulundu.
 
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ile yemekte bir araya gelen Akbulut, "Başkan bu transferi çok istiyor. Hatta yemekte ne pahasına olursa olsun bu transferi bitireceğini söyledi. İstanbul'da yapılan görüşme sonrası bizden 2 gün süre istediler" diye konuştu.
 
Transferin hangi aşamada olduğuna dair bilgiler de veren Ümit Akbulut, kesin bir dille, "Bu transfer yüzde 99 olarak bitmiştir" diyerek futbolseverleri heyecanladıracak açıklamalarda bulundu.
 
Ayrıca Ronaldinho ile olan telefon konuşmasından da bahseden Akbulut, Ronaldinho'nun kendisine, "Dostum senin sayende olacak bu iş. Türkiye'ye gelmek istiyorum. Anlaşırsanız yakında Türkiye'de forma giyeceğim" dedi.
Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor