Trabzonspor yolculuk ne zaman?

Trabzonspor 7 Kasım Perşembe günü Legia Warszawa ile oynayacağı maç için 6 Kasım Çarşamba günü saat 09.00 sıralarında Türk Hava Yollarına (THY) tarifeli uçak ile Trabzon'dan Warszawa'ya hareket edecek.Karadeniz ekibi oynayacağı maçın ardından Spor Toto Sü

Trabzonspor yolculuk ne zaman?

Trabzonspor 7 Kasım Perşembe günü Legia Warszawa ile oynayacağı maç için 6 Kasım Çarşamba günü saat 09.00 sıralarında Türk Hava Yollarına (THY) tarifeli uçak ile Trabzon'dan Warszawa'ya hareket edecek.

Karadeniz ekibi oynayacağı maçın ardından Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya inecek. Gece 02.00 sıralarında Warszawa'dan hareket edecek olan kafile 05:25 sıralarında Ankara'da olacak. Polonya'ya takımla birlikte giden kafile ise aynı uçak ile 06.20'da Ankara'dan hareket edecek uçak ile saat 07.30 sıralarında Trabzon'da olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi