2024 IMEI kayıt ücreti ne kadar olacak? Yurt dışı telefon kayıt ücreti ne kadar?

Türkiye İstatistik Kurumu(TÜİK) tarafından açıklanan ekim enflasyon verileri sonrasında gözler IMEI kayıt ücretlerine döndü. Peki 2024’te IMEI ücreti ne kadar olacak? İşte detaylar haberimizde.

2024 IMEI kayıt ücreti ne kadar olacak? Yurt dışı telefon kayıt ücreti ne kadar?

Vergi, harç ve cezalardaki artışın belirlenmesinde kullanılan yeniden değerleme oranının yüzde 58,46 olarak açıklanmasının ardından gözler yeni dönem fiyat listelerine çevrildi. Yurt dışı telefon kayıt ücreti değişti. 2024 IMEI kayıt ücreti ne kadar olacak?

Ekim ayı enflasyon verileri gündeme bomba gibi düşerken sabah saatlerinde açıklanan verilerin ardından yurt dışı telefon kayıt ücretlerinin ne kadar olacağı vatandaşlar tarafından merak edildi. 2024 IMEI kayıt ücreti ne kadar olacak? Yurt dışı telefon kayıt ücreti ne kadar? İşte detaylar haberimizde.

2024 IMEI KAYIT ÜCRETİ NE KADAR OLACAK?

Yurt dışından yolcu beraberinde getirilen telefonlar haricinde 7 Temmuz 2023’te yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile yurt dışı telefon kayıt ücreti 6 bin 61 TL’den 20 bin TL’ye yükselmişti.

2024’te ise bu rakam 31 bin 692 TL’ ye çıkacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi