2024 ilk Sigara Zammı! Yeni Fiyatlar neler, hangi sigara kaç lira?

JTI grubu sigaralara yeni yıl ile birlikte zam geldi. Yeni sigara zammı yarından itibaren geçerli olacak.

2024 ilk Sigara Zammı! Yeni Fiyatlar neler, hangi sigara kaç lira?

Tütün ürünlerine yeni yılda uygulanan zamlar, sigara tiryakilerini etkilemeye devam ediyor.

JTİ grubu sigaralarında 02.01.2024 tarihinden itibaren geçerli olacak fiyat listesi açıklandığında, WINSTON ve CAMEL markalarının çeşitli ürünlerine yapılan zam dikkat çekti. Özellikle WINSTON markasının Dark Blue & Deep Blue çeşidi 54 TL'den, Slender çeşidi 55 TL'den ve en yüksek fiyatı gösteren Xsence çeşidi 60 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

CAMEL markasının Slender, Deep Blue ve Black & White çeşitleri için belirlenen yeni fiyat 52 TL iken, Yellow & Brown çeşidi için tüketicilerin 55 TL ödemesi gerekecek. Diğer yandan, LD markasının Slims ve standart paketlerinin fiyatı 52 TL olarak belirlendi.

MONTE CARLO'nun Slender ve standart paketleri için belirlenen fiyat ise 50 TL olarak kaydedildi. Daha büyük paketler arayan tüketiciler için ise CAMEL Yellow 100 Gram tütün 115 TL fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. Ayrıca, Sarmalık Kıyılmış Tütün Ürünü de 50 TL'den satışa çıkacak.

Sigara kullananlara kötü haber! Yeni yıl ile birlikte zam geldi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler