Of'ta CHP Genişletilmiş toplantı

Of Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Volkan Canalioğlu, tek hedeflerinin CHP'yi iktidar etmek olduğunu belirterek, ''Hepimiz onun için buradayız'' dedi. Canalioğlu, yaklaşan genel seçimlerde muhalefet

Of'ta CHP Genişletilmiş toplantı

Of Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Volkan Canalioğlu, tek hedeflerinin CHP'yi iktidar etmek olduğunu belirterek, ''Hepimiz onun için buradayız'' dedi.

Canalioğlu, yaklaşan genel seçimlerde muhalefete değil iktidara talip bir parti olduklarını ifade ederek, ''Bu güne kadar hep içimizde birbirimizle mücadele ederek iktidar olamadık. Bunlardan tecrübe alarak kendimizle değil bize muhaliflerle mücadele etmeliyiz. Şimdi sizlerin çok değerli önerilerinizi burada ilde değerlendirip genel merkezde gündeme alıp taşıyacağız. Sevgiyi ön plana çıkararak söylemlerle değil eylemlerle halka yaklaşmalıyız'' dedi.

CHP Of İlçe Başkanı Sinan Saral ise göreve geldiği 7 aylık süreçte 70 yeni üye kaydı yaparak üye sayısını 315'e çıkardıklarını belirterek, '''Çayına Suyuna Sahip Çık) mitingine destek verdik. İlçede partimizde yeniden örgütlenmeyi sağladık. Genel başkanımızın Of'ta miting yapmasını sağladık. İlçe binamızın düzeni teşekkür ve takdirle ödüllendirildi. Referandumda bir araç kiralayarak tüm köy ve beldeleri dolaşarak halkımızla en iyi şekilde bir araya geldik. Bunları yapmamıza rağmen yeterince başarılı olamadık. Şimdi mahalle ve köylerde örgütlenmeyi sağlayarak her köyün bir temsilcisi olacak. Bunun için partililer bize kişi önerebilir, bu kişileri mutlaka dikkate alacağız'' diye konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi