Milli Piyango çekiliyor...

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişi başladı. 150 lira ile 500 bin lira arasındaki ikramiyeleri kazanan numaralar belirlendi.Milli Piyango Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen yılbaşı çekilişi başladı. Milli Piyango İdaresi'nin Kızılay'daki binası ile TRT Arı Stü

Milli Piyango çekiliyor...

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişi başladı. 150 lira ile 500 bin lira arasındaki ikramiyeleri kazanan numaralar belirlendi.

Milli Piyango Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen yılbaşı çekilişi başladı. Milli Piyango İdaresi'nin Kızılay'daki binası ile TRT Arı Stüdyosunda gerçekleşen gündüz bölümü çekilişlerinde 150 lira ile 500 bin lira arasında ikramiye kazanan numaralar belirlendi.

Noter huzurunda yapılan çekilişe basın mensupları da ilgi gösterirken, çekilişlerin akşam saatlerine kadar süreceği öğrenildi.

Saat 23.55'te ise 40 milyon liralık büyük ikramiye sahibini bulacak.

Yılbaşı çekilişi, saat 00.30'da amorti kazanan 2 numaranın belirlenmesiyle sona erecek.

İLK BÜYÜK İKRAMİYE

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin ilk büyük ikramiyesi olan 1 milyon TL'lik ödül, "1674644" numaralı bilete isabet etti.

5 MİLYON TL

5 milyon TL'lik ödül, "3838199" numaralı bilete isabet etti

40 MİLYON TL
40 MİLYON TL'lik ödül, " 4336149"  numaralı bilete isabet etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi