Merkez bankası faiz kararı sonrası Dolar ve Euro'da son durum

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası döviz piyasasında küçük dalgalanmalar yaşandı.

Merkez bankası faiz kararı sonrası Dolar ve Euro'da son durum

Türkiye Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklamasının ardından dolar ve euroda küçük hareketler gözlendi. Faiz kararı öncesinde 29,15 seviyesinde işlem gören dolar, karar sonrasında 29,13 seviyesine düşerken, 32,04 seviyelerinde olan euro ise 32,02 seviyelerine geriledi.

Bu değişim, piyasalarda beklenenin aksine sınırlı bir etki yarattı ve döviz kurlarında büyük bir oynaklık gözlemlenmedi. Ekonomistler, Merkez Bankası'nın kararının piyasa beklentileriyle uyumlu olduğunu ve bu nedenle sınırlı bir tepki ile karşılandığını belirtiyorlar. Yatırımcılar ve piyasa analistleri, Türkiye ekonomisindeki genel gidişatı ve küresel ekonomik koşulları yakından takip etmeye devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler