İstanbul PERDER'den Ramazan Ayında Yüzde 25'e Varan İndirim Kampanyası

İstanbul PERDER, Ramazan ayında temel gıda ürünlerinde %25'e varan indirimler sunacak. 57 üye market, 2.500 şube ve 40.000 çalışanla hanelere ulaşan dernek, tüketicilere fiyat artışlarına karşı destek olmayı amaçlıyor.

İstanbul PERDER'den Ramazan Ayında Yüzde 25'e Varan İndirim Kampanyası

İstanbul PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, İstanbul'daki yerel marketler zincirinin, Ramazan ayı süresince temel gıda ürünleri başta olmak üzere çeşitli ürünlerde yüzde 25'e varan indirimler sunacağını açıkladı. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (İstanbul PERDER) tarafından yapılan bu açıklama, tüketicilere fiyat artışları karşısında destek olmayı amaçlıyor.

Güzeldere'nin belirttiğine göre, İstanbul PERDER, 57 üye market, 2.500'e yakın şubesi ve yaklaşık 40.000 çalışanı ile İstanbul'da geniş bir hanehalkına ulaşım sağlıyor. Dernek, Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) bünyesinde, Ramazan ayı boyunca fiyat sabitleme ve indirim kampanyası düzenleyerek tüketicileri destekliyor.

Bu kampanya kapsamında, Et ve Süt Kurumu (ESK) ile yapılan anlaşma dahilinde dana kıyma ve kuşbaşı et fiyatları da indirime tabi tutulacak. Güzeldere, kampanyaya dahil ürünlerde herhangi bir stok sorunu olmadığını, bu sayede tüketicilerin gönül rahatlığıyla ihtiyaçlarını karşılayabileceğini vurguladı.

Ek olarak, Güzeldere, fiyat istikrarının sağlanması ve tüketicilerin rahat bir Ramazan geçirmelerinin öncelikleri olduğunu belirtti. İndirimlerin ve fiyat sabitlemelerinin sadece perakendecilerin çabalarıyla değil, üretici ve tedarikçi firmaların da desteğiyle mümkün olduğunu ifade ederek, sektörün bu konuda ortak hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi. Bu kampanyalar, tüketicilere yönelik bir rahatlama sağlarken, piyasada fiyat dengesinin korunmasına da katkıda bulunmayı hedefliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi