İran'ın gözü İGDAŞ'ta!

 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile görüşen İran 'ın Uluslararası İşlerden Sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Saeidlou, "İşbirliğini arttıracak diğer bir proje de, İstanbul'daki doğalgaz dağıtımı projesidir. Bizim arkadaşlarımız da bu pro

İran'ın gözü İGDAŞ'ta!

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile görüşen İran 'ın Uluslararası İşlerden Sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Saeidlou, "İşbirliğini arttıracak diğer bir proje de, İstanbul'daki doğalgaz dağıtımı projesidir. Bizim arkadaşlarımız da bu proje ile yakından ilgileniyorlar. Bunun için aramızdalar" dedi.

 

Milliyet gazetesinin haberine göre; Yıldız, görüşmede başta enerji olmak üzere ikili ilişkilerin masaya yatırıldığını kaydederek, iki ülkenin kalkınmasına yönelik yapacak çok işin bulunduğunu söyledi. İki ülkenin enerji ve tabii kaynaklar alanında büyük kapasitelere sahip olduğunu kaydeden Saidlo, "Amacımız iki ülke arasındaki ilişkileri had safhaya yükseltmektir. İşbirliğimiz için güzel projelerimiz var. Bunun için enerji kaynaklarımızın Avrupa'ya aktarılması noktasında iş birliğini geliştirebiliriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi