Dolar yeni günde zirveyi tazeledi! İşte piyasada son durum

Döviz piyasaları, yatırımcıların yakından takip ettiği dinamik bir gündemle yeni güne başladı.

Dolar yeni günde zirveyi tazeledi! İşte piyasada son durum

Dolar günün erken saatlerinde değer kazanarak 30,7600 TL seviyesinden işlem görerek zirveyi tazeledi.

Bu hareketlilik, doların önceki günü 30,7411 TL seviyesinden kapatmasının ardından yaşandı. Euro ve sterlin de piyasada dikkat çeken diğer döviz birimleri arasında yer alıyor.

Saat 10.30 itibarıyla euro 33,0200 TL'den, sterlin ise 38,6240 TL'den işlem görüyor.

Bu arada, dolar endeksi de piyasadaki dalgalanmalardan etkilenmiş durumda. Şu sıralar yüzde 0,1'lik bir azalışla 104,6 puan seviyesinde işlem görüyor.

Doların değer kazanması ve dolar endeksindeki bu hafif düşüş, global piyasalardaki ekonomik gelişmeler ve politika kararlarının yanı sıra, yatırımcıların risk algılamalarını da yansıtıyor.

Yatırımcılar, döviz piyasalarındaki bu son durumu ve olası etkilerini değerlendirirken, ekonomik göstergeler ve merkez bankalarının politika adımlarını da yakından izlemeye devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler