Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! "Yeni evleneceklere faizsiz kredi imkanı sunacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! "Yeni evleneceklere faizsiz kredi imkanı sunacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomideki gelişmelerin ele alındığı kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Saat 15.15’te başlayan toplantının sonrasında açıklamalarda bulunun Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjde de yeni evlenecek olan gençlere verdi.

Toplantı sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “"Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi imkanı sunacağız, bunu pilot proje olarak deprem bölgesinde uygulayacağız." şeklinde konuştu.

Yeni evlenecek olanlara kredi müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Evlenecek gençlerin ekonomik açıdan desteklenmesi, evliliklerinin daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini amaçlayan projelerimizi tamamladık. Önümüzdeki dönemde Aile ve Gençlik Bankası'na dair kanun teklifini Meclisimizin takdirine sunacağız. Doğalgaz, petrol, madenlerden elde edilen devlet gelirlerinin bir kısmını buraya aktaracağız. Öncelikle aile ve gençlere yönelik pilot projeleri hayata geçirecek ve sonrasında yaygınlaştıracağız. Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi imkanı sunacağız. Aile ve Gençlik Bankası bu uygulamayı pilot proje olarak deprem bölgesinde başlatacağız"

Hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, "Evlenecek gençlerin ekonomik açıdan desteklenmesini, evliliklerinin daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini amaçlayan projemizin hazırlıklarını tamamladık. Aile ve Gençlik Bankası gelirleri tesis edilene kadar bu uygulamayı pilot proje olarak deprem bölgesinde başlatacağız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi