Ceess Global yeni satış ofisini açtı

CEESS GLOBAL yeni satış ofisini Trabzon’un gözde projelerinden Royal Garden Villaları’nda açtı!

Ceess Global yeni satış ofisini açtı

Türkiye’nin lider gayrimenkul şirketi CEESS Global, Trabzon Beşikdüzü’nde huzuru mavi ve yeşille buluşturan eşsiz bir proje olan Royal Garden Villaları’nda açtığı yeni satış ofisiyle satış ve pazarlamasını üstelenmiş olduğu projelere bir yenisini daha ekledi.

Gayrimenkul yatırım danışmanlığındaki başarılarını aldığı prestijli ödüllerle taçlandıran lider bir şirket olan CEESS Global 24 yıllık tecrübesiyle inşası tamamlanan sıfır projelerin ve süregelen ikinci el pazarındaki projelerin satış ve pazarlama faaliyetlerini yüksek müşteri memnuniyetiyle sürdürüyor.

ceess-global-yeni-satis-ofisini-acti.jpg

Türkiye’nin dört bir tarafındaki uzman saha ekipleriyle saha araştırmaları yaparak gayrimenkul portföyünü zenginleştiren CEESS Global, bu geniş portföyü yurtiçi ve yurtdışından 3.500’e yakın partnerin yer aldığı bir havuzda değerlendirirken gayrimenkullerin ilanlarını da 11 adet yüksek ziyaretçi trafiğine sahip sitede yayınlayarak dijital pazarlamanın gücünü satış ve pazarlama süreçlerine başarıyla taşıyor.

Güçlü tanıtım ağı sayesinde portföyüne giren gayrimenkulleri kısa bir sürede satma başarısı gösteren CEESS Global, sıfır veya süregelen ikinci el pazarındaki projelerini CEESS Global’in portföyündeki geniş yerli ve yabancı yatırımcılarla buluşturarak hızlı ve değerinde satmak isteyen proje sahiplerini iş birliğine davet ediyor.

ceess-global-yeni-satis-ofisini-acti-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler