BOTAŞ'tan açıklama! Doğal gaza zam geliyor mu?

BOTAŞ'tan şubat ayı doğal gaz fiyatlarına ilişkin önemli açıklama geldi.

BOTAŞ'tan açıklama! Doğal gaza zam geliyor mu?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını duyurdu.

Şirketin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, doğal gaz toptan satış fiyatlarının mümkün olan en makul seviyede belirlendiği ve tüketicilere sunulduğu ifade edildi.

Açıklamada, "Kuruluşumuzun doğal gaz toptan satış fiyatları; piyasa koşulları, ülkenin ekonomik şartları, piyasa fiyat istikrarı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun tarife ile ilgili kararları ve maliyet unsuru olan alım- işletme giderlerindeki değişim dikkate alınarak mümkün olan en makul seviyede belirlenmekte ve tüketicilere sunulmaktadır.

Bu kapsamda, kuruluşumuz tarafından 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren geçerli olan Doğal Gaz Toptan Satış Fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Household Energy Price Index (HEPI) fiyatları esas alındığında konutlarda, Avrupa ülkeleri arasında en düşük doğal gaz fiyatı ülkemizde uygulanmaktadır" ifadelerine yer verildi.

botastan-aciklama-dogal-gaza-zam-geliyor-mu.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler