Bir vize müjdesi daha!

Slovakya vatandaşlarına vize muafiyeti uygulanacağını açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Slovakya'yı da Türkiye'ye karşı vize uygulamamaya davet etti.Erdoğan, Bratislava'da Slovakya Başbakanı Robert Fico ile düzenlediği ortak basın toplantısında, “S

Bir vize müjdesi daha!

Slovakya vatandaşlarına vize muafiyeti uygulanacağını açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Slovakya'yı da Türkiye'ye karşı vize uygulamamaya davet etti.

Erdoğan, Bratislava'da Slovakya Başbakanı Robert Fico ile düzenlediği ortak basın toplantısında, “Slovakya vatandaşlarının Türkiye'ye girişinde vize muafiyeti konusunda adım atılacak. Slovakya'nın da işadamlarımız, akademisyenlerimiz, öğrenciler, sanatçılara, sporculara vize muafiyeti sağlaması inanıyorum ki ilişkileri çok farklı bir yere taşıyacaktır” diye konuştu.
 
Erdoğan, ABD Büyükelçiliği'ne yönelik terör saldırısıyla ilgili olarak, güvenlik güçlerinin ABD'den gelen ekiplerle müşterek çalışma yürüttüğünü belirterek, 'ABD'den gelenler de dahil olmak üzere gerek Almanya gerek Fransa tüm bunlarla yapılan görüşmeler neticesinde, bizim İmralı'yla yapmış olduğumuz engellemeye yönelik bir adım dahi olsa biçim çalışmalarımızı engellemez' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi