Binance Referans Kodu: V0NJDIBV – En İyi Referans Kimliği

Binance, popüler bir kripto para borsasıdır ve 2024 için yeni üyelik referans kodu V0NJDIBV ile %20 komisyon indirimi sunar. Kodu kullanarak, üyeler görev tamamlama ile 100$ kazanabilir.

Binance Referans Kodu: V0NJDIBV – En İyi Referans Kimliği

Binance dünyada en çok tercih edilen kripto para borsasıdır. Her gün binlerce kişi Binance üyesi olup işlem yapmaya veya kripto para saklamaya başlıyor. Binance’de bulunan referans sistemi, yeni üyelerin komisyon indirimi kazanmasını sağlıyor. Bu yazıda Binance referans kodu ile birlikte sağladığı avantajlar kapsamlı bir şekilde ele alınmaktadır.

2024 yılı Binance referans kodu V0NJDIBV olarak belirlenmiştir. Bu kodu yeni üyelik oluştururken kullanarak yapacağınız her işlemden %20 komisyon indirimi kazanabilirsiniz. Ayrıca kod ile üye olanlar görevleri tamamlayarak 100$ ödül kazanabilir.

Binance Referans Kimliği Nedir

Binance referans kimliği, daha önce Binance üyeliği oluşturmuş kişilerin yeni kullanıcıları davet etmesini sağlayan bağlantı veya koddur. Tabi ki yeni kullanıcılar bu kimlik olmadan da üye olabilir ancak referans kodunun sağladığı avantajlar vardır.

Eğer bu sayfadaki Binance referans kodu ile veya çevrenizden edindiğiniz farklı bir kod ile üye olursanız bu avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Binance Referans Kodu Nereden Alınır

Binance referans kodunu üye olmuş herhangi birinden talep edebilirsiniz. Hiç uğraşmadan %20 komisyon indirimi kodu arıyorsanız V0NJDIBV kodunu kullanabilirsiniz.

Arkadaşlarınızdan, sosyal medyadan, whatsapp veya Telegram gruplarından da referans kodu talep etmeniz mümkün.

Not: Referans kodu ile alabileceğiniz en fazla indirim oranı %20’dir. Daha fazla indirim almak mümkün değil. Bu oranı sağlayan kod bu sayfada paylaşılmıştır.

Binance Referans Kodu Ne İşe Yarar

Binance referans kodu ile üye olan kişiler komisyon indirimi kazanırlar. Bu komisyon indirimini daha detaylı bir şekilde ele alalım.

Dünyadaki bütün kripto para borsaları gelirlerini komisyon gelirlerinden elde eder. Üyeler borsada yaptığı her işlemde ortalama %0.1 oranında komisyon öder. Bu oran kripto borsasına göre değişiklik gösterir ve tamamen borsanın inisiyatifine bağlıdır. Her ne kadar oran düşük gözükse de işlem sıklığı arttıkça ödenen komisyon miktarı da artmaktadır.

Binance referans kodu ile üye olan kullanıcılar bu komisyon ücretinden %20 indirim kazanırlar. Bu indirim her işlemde ömür boyu geçerlidir. Yani çok fazla işlem yapanlar için binlerce dolar tasarruf anlamına gelmektedir.

Bir diğer avantaj ise yeni üyelerin basit görevleri tamamlayarak 100$ kazanabilmesidir. Üyelik onaylandıktan sonra ödül merkezinde birkaç adımlı bir görev açılır. Bu adımlar tamamlanarak kolayca 100$ ödül kazanılabilir.

Bunların dışında Binance çeşitli özel etkinlikler düzenler ve bu etkinliklere katılarak çekilişlerden yararlanma fırsatı edinebilirsiniz.

Binance Referans Kodu Nasıl Girilir

Binance kayıt sayfasında e-mail veya telefon adresinizi tanımladıktan sonra ‘Referans Kimliği’ alanı karşınıza çıkacaktır.

Bu alana V0NJDIBV kodunu kopyalayıp yapıştırırsanız referans kodunu girmiş olursunuz. Başka bir işlem yapmanıza gerek yok. Bu sayede ömür boyu komisyon indiriminden yararlanırsınız.

Bir diğer yöntem ise kod girmek yerine bu bağlantıya tıklayarak üye olmaktır. Bu link Binance kayıt sayfasının referanslı versiyonudur ve buradan üye olarak referansın hesabınıza otomatik tanımlanmasını sağlayabilirsiniz.

Binance Referans Kodu Olmadan Üye Oldum, Ne Yapmalıyım?

Binance referans kodu sadece yeni üyelik oluşturma ekranında girilebilir. Daha sonra tanımlanabilen bir kod değildir. Maalesef mevcut hesabınıza sonradan referans kodu eklemek mümkün değil. Sadece hesabı kapatıp yeni hesap oluşturarak bu indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

Eğer short veya long işlemleri vadeli işlemler (futures) bölümünde açmayı planlıyorsanız buraya özel kod tanımlamak mümkün. Bu kodu vadeli işlemlere kayıt olurken kullanırsanız sadece long ve short işlemlerinden indirim kazanırsınız. Spot işlemlerinde ise indirim olmaz.

Binance referans kodu değiştirme de mümkün değil. Yani daha önce bir referans kodu ile üye oldunuz ve bu kodu başka biriyle değiştirmek istemeniz durumunda yapılacak pek de bir şey yok.

Binance Vadeli İşlemler Referans Kodu

Eğer daha önce Binance hesabı oluşturduysanız ancak vadeli işlemleri (futures) kullanmadıysanız, sadece bu alanı kapsayacak referans kodu da bulunmaktadır.

Binance Futures kısmında geçerli referans kodu 40070083 olarak belirlenmiştir. Bu kod sadece vadeli işlemlerde geçerlidir. Binance üyeleri için kullanılması daha avantajlıdır. Yeni üyeler, genel Binance referans kodu olan V0NJDIBV kimliğini kullanarak hem spot hem de vadeli işlemlerden %20 indirim kazanabilir.

Binance Referans Kampanyaları

Yazımızın üst bölümünde kazanılabilecek en fazla komisyon indiriminin %20 olduğundan bahsetmiştik. Bu indirim sadece referans kodu ile kazanılan oran. Üye olduktan sonra ek komisyon indirimlerinden de yararlanılabilir.

Bunlardan en kolayı ve en avantajlı olanı Binance Coin (BNB) saklamaktır. BNB coin, Binance tarafından çıkarılan bir kripto paradır. Cüzdanınızda belirli miktarda BNB tutarak komisyon oranınızın artmasını sağlayabilirsiniz. BNB miktarına bağlı olarak ek %20 indirim kazanma şansınız var.

Binance kendi borsasının coini olduğu için kullanıcıları BNB almaya teşvik ediyor ve bu sayede ek indirim sağlıyor. BNB coin zaten çok tercih edilen bir kripto para olduğu için birçok kişinin cüzdanında var. Eğer uzun vadeli kripto para saklama niyetiniz varsa bir miktarını BNB coine ayırıp komisyon indiriminizin artmasını sağlayabilirsiniz.

Diğer Binance referans kampanyalarını takip etmek için Binance Telegram grubuna katılabilirsiniz ve ödül merkezini takip edebilirsiniz.

Binance Kimlik Doğrulama Güvenli mi?

Binance üyeliğinizin onaylanması, 100$ ödül almak, komisyon indirimi kazanmak veya herhangi bir işlem yapmak için üyeliğinizin kimlik onaylı olması gerekmektedir. Binance bu uygulamayı tüm kullanıcıların verilerini güvende tutmak amacıyla yapmaktadır. Sahte kişisel bilgilerle üyelik oluşturulup dolandırıcılık yapılmasını engellemek amacıyla her üyenin kimlik bilgilerini paylaşması gerekiyor.

Binance dünyada en çok tercih edilen borsadır ve yıllardır milyonlarca dolar hacmin döndüğü yerdir. En ünlü finans uzmanları ve kripto para influencerları bile burayı kullanmaktadır. Bu süre içerisinde hiçbir güvenlik sorunuyla karşılaşılmadı. Bu yüzden Binance kimlik doğrulama güvenlidir.

Binance kimlik doğrulaması için kimliğinizin ön ve arka yüzünün fotoğrafını göndermeniz gerekiyor. Bazı durumlarda kimliğinizle birlikte selfie çekilmesi de talep edilebiliyor. Bu bilgiler sadece Binance’de kalmaktadır ve herhangi bir şekilde işlenmemektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi