Benzin fiyatlarına kallavi zam! Trabzon'da benzin fiyatı ne Kadar?

Benzin fiyatlarına zam geldi. Benzinin litre fiyatı 35 TL2nin üzerine çıktı. Trabzon'da benzin fiyatı ne Kadar? İşte detaylar...

Benzin fiyatlarına kallavi zam! Trabzon'da benzin fiyatı ne Kadar?

Benzinin litre fiyatında 1.48 liralık bir artış gerçekleşti. Bu zammın ardından, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde benzin fiyatları farklılık göstermeye başladı.

İstanbul Avrupa yakasında benzinin litresi 34.50 liraya yükselirken, Ankara'da 35.17 lira, İzmir'de 35.36 lira, Adana'da 35.65 lira, Bursa'da 35.25 lira, Diyarbakır'da 35.85 lira ve Antalya'da 35.84 lira oldu. Öte yandan, motorin fiyatlarında bugün herhangi bir değişiklik yapılmadı.

TRABZON’DA AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

Son zamlardan sonra Trabzon’da benzin 35.50, Dizel 36,55 ve otogaz 19.03 TL oldu.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL BELİRLENİYOR?

Akaryakıt fiyatlarının belirlenmesi süreci, 2005 yılından bu yana dünya serbest piyasa koşullarına bağlı olarak şekilleniyor. Ham petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt ürünlerinin fiyatlarını doğrudan etkilese de, her bir akaryakıt ürününün fiyatı, arz ve talep dengesine göre ayrı ayrı hesaplanıyor. Rafineri fiyatları ise, Akdeniz havzasındaki en yakın erişilebilir serbest dünya piyasasında belirlenen benzin ve motorin fiyatlarına dayanarak, rafineriler tarafından belirli bir metodoloji çerçevesinde oluşturuluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler