Arabasını sattı İşcilere dağıttı

Haber-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Necip Akyüz, grevde bulunan Telekom işçileri için arsasını satarak, parasını 22 işçiye dağıttı.Samsun'da grevde olan işçiler Telekom İl Müdürlüğü önünde toplanıp eylem yaptı. Eylemde konuşma yapan Haber-İş Sendikası

Arabasını sattı İşcilere dağıttı

Haber-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Necip Akyüz, grevde bulunan Telekom işçileri için arsasını satarak, parasını 22 işçiye dağıttı.

Samsun'da grevde olan işçiler Telekom İl Müdürlüğü önünde toplanıp eylem yaptı. Eylemde konuşma yapan Haber-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Necip Akyüz, 'sendika grevdeki işçilere para ödeyemez' diye düşündüklerini belirterek, " 'Sendika para ödemezse bunlar grevi kırar, geri işe başlar' diye düşündüler. Gelsinler, işçinin birlik ve beraberliğini görsünler. Bizim bu onurlu mücadelemizde bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Türk-İş'imize ve kardeş sendikalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye'de bir ilk olarak ilk defa Telekom çalışanlarına bugün para dağıttıklarını hatırlatan Başkan Necip Akyüz, "Samsun'da 810 kişiyiz. Ancak, 22 arkadaşımızın maaş alamadığı için zor durumda olduğunu tespit ettik. Bu arkadaşlarımız için arsamı 22 bin YTL'ye satıp, 1000'er YTL dağıttık. Ancak, bu parayı ben kendilerine ihtiyaçlarını giderip zor durumda kalmasınlar diye borç veriyorum. Türk-İş bize yarın para gönderecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler