Altına yatırım yapanlar dikkat!

  Dr. Kıyamet lakaplı Marc Faber, piyasalardaki volatiliteye rağmen emtialarda fırsat bulunduğunu, bakır ve altında ralli görülebileceğini belirtti.Dr. Kıyamet lakaplı, ABD'li yatırımcı Marc Faber, Çin ekonomisinin yılın ikinci çeyreğinde geçtiğimiz yıla

Altına yatırım yapanlar dikkat!

 

 

Dr. Kıyamet lakaplı Marc Faber, piyasalardaki volatiliteye rağmen emtialarda fırsat bulunduğunu, bakır ve altında ralli görülebileceğini belirtti.

Dr. Kıyamet lakaplı, ABD'li yatırımcı Marc Faber, Çin ekonomisinin yılın ikinci çeyreğinde geçtiğimiz yıla göre yüzde 7,6 büyüme kaydetmesinin, Çin Merkez Bankası'nın gösterge faiz oranında indirime gideceği beklentisi yaratmasıyla emtialarda görülen rallinin devam edeceğini öngörüyor.

 

ÇİN EKONOMİSİNE DİKKAT

Uzmanlar dünyadaki tüm emtiaları etkileme gücüne sahip olan ekonomilerden biri olan Çin ekonomisine dikkatleri çekti.

Çin ekonomisi üzerinde kara bulutların dolaştığını bildiren Faber, yatırımcıların Çin'de görülen yavaşlamayı göz önünde bulundurmaları gerektiğini söyledi.

Piyasalardaki volatilite ve Çin'den gelen talepteki düşüşe rağmen emtiada fırsat bulunduğunu kaydeden Faber, özellikle bakır ve altında ralli görülebileceğini dile getirdi.

 

"YIL SONUNDA 130 LİRAYI GÖRÜR"

Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş, parasal genişlemeden sonra altının ons fiyatında çıkış beklediğini, TL bazında altının gramının sene sonunda 130 lirayı görebileceğini belirtti.

Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş, yaptığı açıklamada, 50 yıllık bir geçmişe sahip olduklarını, Dubai, Amerika ve İsrail gibi dış pazarlara da ürün sattıklarını, 9 bölge müdürlüğü ve yaklaşık bin 200 bayileri bulunduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi