YDS/1 ne zaman ? YDS/1 saat kaçta?

YDS/1 ne zaman ? YDS/1 saat kaçta? İşte detaylar...

YDS/1 ne zaman ? YDS/1 saat kaçta?

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) için heyecan dorukta! 7-15 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen başvuru işlemlerinin ardından, adaylar şimdi de YDS/1'in ne zaman yapılacağını merak ediyorlar. Toplam 180 dakika sürecek bu önemli sınav hakkında merak edilen her detayı bir araya getirdik. İşte, YDS/1 ile ilgili tüm bilgiler...

Akademik kariyer hedefleyenlerin katılacağı YDS/1 sınavı için geri sayım neredeyse bitti. ÖSYM'nin düzenlediği bu zorlu sınavda adaylara toplam 3 saat, yani 180 dakika süre tanınacak ve saat 10.00'dan sonra sınava katılım sağlanmayacak. Peki YDS/1 sınavı ne zaman ve saat kaçta gerçekleşecek? Detaylar şu şekilde:

YDS/1 sınavı, 24 Mart 2024 Pazar günü yapılacak. Sınav, saat 10.15'te başlayacak ve adaylar, 10.00'dan sonra sınav alanına alınmayacak.

Sınavın toplam süresi 3 saat olacak; dolayısıyla YDS/1, saat 13.15'te sona erecek.

2024 YDS/1 Sınav sonuçları ise 25 Nisan 2024 tarihinde ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim