Sınavda kopya iddiası; 79 gözaltı

Van'da ehliyet sınavında kopya çekildiği iddiasıyla aralarında okul idarecisi ve sürücü kursu çalışanlarının da bulunduğu 79 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şub

Sınavda kopya iddiası; 79 gözaltı

Van'da ehliyet sınavında kopya çekildiği iddiasıyla aralarında okul idarecisi ve sürücü kursu çalışanlarının da bulunduğu 79 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dün yapılan ehliyet sınavında kopya çekildiği bilgisine ulaştı.

Bunun üzerine kent merkezindeki iki sürücü kursuna operasyon düzenleyen polis, kentteki bazı okullarda sınava giren sürücü adaylarına SMS ile kopya gönderildiğini belirledi ve sürücü adaylarının sınava girdiği okullarda arama yaptı.

Sürücü adaylarının üzerindeki çok sayıda cep telefonuna el koyan polis ekipleri, olayla ilgili olarak aralarında okul idarecisi ve sürücü kursu çalışanlarının da bulunduğu 79 kişiyi gözaltına aldı.

Zanlıların, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim