LGS soru ve cevapları açıklandı! LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bugün yüz binlerce 8. sınıf öğrencisi güzel bir lisede eğitim görmek için LGS sınavına girdi. LGS soru ve cevapları açıklandı! LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

LGS soru ve cevapları açıklandı! LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Liselere Geçiş Sistemi 2023 sınavı bugün gerçekleşti. Yüz binlerce çocuk yoğun bir sınav hazırlığının ardından sınavda ter döktü. LGS soru ve cevapları açıklandı! LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Sınavın bitişiyle birlikte öğrenciler, çözdükleri testlerin cevaplarına odaklandı. Her yıl olduğu gibi sınav sonrası "LGS soruları ve cevapları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" sorusu yoğun şekilde yöneltiliyordu ki müjdeli haber MEB'den geldi.

LGS SORU VE CEVAPLARI

Sözel soru ve cevapları görmek için tıklayın

Sayısal soru ve cevapları görmek için tıklayın

LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Merkezi sınav sonuçları 26 Haziran'da "https://www.meb.gov.tr" internet adresinde ilan edilecek. Öğrencilere sınav sonuç belgesi posta yoluyla gönderilmeyecek.

AĞIRLIKLI STANDART PUAN HESAPLANIRKEN KULLANILACAK AĞIRLIK KATSAYILARI

Alt Testler Ağırlık Katsayıları

Türkçe 4
Matematik 4
Fen Bilimleri 4
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 1
Yabancı Dil 1

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler