Emniyet 9 bin 500 polis alacak

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM), KPSS puanına göre, dört yıllık yüksek öğretim kurumlarından veya bunlara denkliği kabul edilen yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olan 9 bin 500 öğrenci alınacak. 2008 ve 2009 yılları Kamu Personel

Emniyet 9 bin 500 polis alacak

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM), KPSS puanına göre, dört yıllık yüksek öğretim kurumlarından veya bunlara denkliği kabul edilen yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olan 9 bin 500 öğrenci alınacak.


2008 ve 2009 yılları Kamu Personel Seçme Sınavının birinden (KPSS - P3) puan türünden (60) ve üzerinde puan alanlardan 8 ve 9. dönem polis meslek eğitimine 9 bin erkek, 500 bayan olmak üzere toplam 9 bin 500 aday asıl olarak alınacak. Ayrıca, 2 bin 700'ü erkek, 150'si bayan olmak üzere toplam 2 bin 850 aday ise yedek olarak belirlenecek.

Adayların, ikamet ettikleri illerin emniyet müdürlüklerine 17-28 Ağustos tarihleri arasında, istenen belgelerle birlikte şahsen başvurmaları gerekiyor. Başvurular 28 Ağustos Cuma günü saat 17.00'de sona erecek. Eksik belge veya posta yolu ile ya da süre bittikten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Adaylar (KPSS P3) puanlarına göre yapılacak sıralama neticesinde en yüksek puandan başlanarak çağrılacak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler