EKYS sonuçları açıklandı mı?

EKYS sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

EKYS sonuçları açıklandı mı?

EKYS, yani Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yönetici Seçme Sınavı, 18 Şubat'ta gerçekleştirildi. Bu önemli sınav, müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı pozisyonları için adayların belirlenmesinde kritik bir role sahip. Sonuçlar, 8 Mart 2024 tarihinde, sabah saat 10.00 itibarıyla Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlandı. Adaylar, kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin resmi sonuç sayfası olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden sınav sonuçlarına ulaşabilirler.

Sınav sonuçlarıyla ilgili dikkat çeken bir husus, ÖSYM'nin bu bilgileri yalnızca internet sitesi üzerinden paylaşmasıdır; sonuç belgeleri adayların adreslerine gönderilmeyecek. Adaylar, sınav performanslarını, 100 tam puan üzerinden aldıkları puanlar ve doğru-yanlış cevap sayıları ile detaylı bir şekilde inceleyebilecekler. ÖSYM'nin açıklamasına göre, internet sitesinde yer alan sınav sonuç bilgileri resmi tebligat niteliğinde olup, herhangi bir basılı veya e-posta yoluyla bilgilendirme yapılmayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim