2024 YKS sınav giriş yerleri belli oldu mu?

2024 YKS sınav giriş yerleri belli oldu mu? İşte detaylar...

2024 YKS sınav giriş yerleri belli oldu mu?

ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanla bekleniyor. Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) olmak üzere üç oturumdan oluşan sınavlar, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden sınav yerlerinin açıklanmasıyla ilgili detaylar merakla bekleniyor. Sınav yerlerinin belirlenmesi ve açıklanmasıyla birlikte adaylar, sınav tarihinden yaklaşık 10 gün önce, yani Mayıs ayının son haftasından itibaren sınav yerlerini öğrenebilecekler.

YKS sınav giriş belgesine erişim için adaylar, ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresini ve ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi'ni takip edebilirler.

ÖSYM'nin yayımladığı 2024 YKS Sınav Takvimi'ne göre, adaylar sınav yerlerini ve diğer önemli bilgileri bu kanallar aracılığıyla takip edebilirler. Heyecanla beklenen sınavlar öncesinde adayların bu bilgileri düzenli olarak kontrol etmeleri önemlidir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler