2024 ATA AÖF bütünleme tarihleri ne zaman? 2024 ATA AÖF Sınav yerleri ne zaman açıklanacak? Sınav giriş belgesi sorgulama?

2024 ATA AÖF sınav giriş belgesi sorgulama, bütünleme tarihleri, sınav tarihleri ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

2024 ATA AÖF bütünleme tarihleri ne zaman? 2024 ATA AÖF  Sınav yerleri ne zaman açıklanacak? Sınav giriş belgesi sorgulama?

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nin güz yarıyılı bütünleme sınavları için geri sayım başladı. 17-18 Şubat 2024 tarihlerinde üç oturumda düzenlenecek olan sınavın yerleri merak konusu oldu. ATA AÖF sınav yerleri ne zaman açıklanacak sorusu, öğrencilerin gündemini meşgul ediyor. İşte, 2024 ATA AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranına dair detaylar...

Vize ve final sınavlarından düşük not alan ya da notunu yükseltmek isteyen öğrenciler, bütünleme sınavlarına katılacaklar. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi akademik takvimine göre, bütünleme sınavı 17-18 Şubat tarihlerinde 95 merkezde ve Bakü'de düzenlenecek. Peki, ATA AÖF sınav yerleri açıklandı mı? İşte, konuyla ilgili bilgiler...

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gökhan Ömeroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden ATA AÖF sınav yerlerinin açıklanma tarihini duyurdu. Ömeroğlu'nun paylaşımında "Değerli öğrencilerimiz, 17-18 Şubat tarihlerinde 95 merkezde ve Bakü'de yapılacak bütünleme sınavı giriş belgeleriniz bugün açılacaktır." ifadeleri yer aldı.

ATA AÖF GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR

ATA AÖF sınav giriş belgeleri, öğrencilerin T.C kimlik numaraları ve şifre bilgileri ile https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden sorgulanabilecek. ATA AÖF'ye kayıtlı olan öğrenciler, bu platform üzerinden sınav giriş belgelerini görüntüleyip çıktı alabilecekler.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI TAKVİMİ

2023-2024 eğitim-öğretim yılında Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi akademik takvimi açıklandı. Buna göre, bütünleme sınavı tarihleri şu şekildedir:

I. Oturum: 17 Şubat 2024, Saat: 09.30
II. Oturum: 17 Şubat 2024, Saat: 14.00
III. Oturum: 18 Şubat 2024, Saat: 15.00

Öğrenciler, belirtilen tarihlerde sınav yerlerini ve detaylı bilgileri sınav giriş belgelerinden öğrenebilecekler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim