Türkiye'nin yardımı ile Irak'a operasyon yolda

Türkiye'nin çatışmaların tüm şiddetiyle sürdüğü Irak'ta mahsur kalan Hindistan vatandaşlarının tahliyesine yardımcı olacağı bildirilirken Hindistan'ın bu amaçla "büyük bir operasyon" planladığı belirtiliyor. 3 ÜLKEDEN İZİN ALINDI  Hindistan'ın büyük İngil

Türkiye'nin yardımı ile Irak'a operasyon yolda
Türkiye'nin çatışmaların tüm şiddetiyle sürdüğü Irak'ta mahsur kalan Hindistan vatandaşlarının tahliyesine yardımcı olacağı bildirilirken Hindistan'ın bu amaçla "büyük bir operasyon" planladığı belirtiliyor.
 
3 ÜLKEDEN İZİN ALINDI 
 
Hindistan'ın büyük İngilizce gazetelerinden 1.5 milyon tirajlı Deccan Chronicle sitesinde yer verilen haberde "Önemli bir ilerleme ile Hindistan, Irak'ta mahsur kalan vatandaşlarını kurtarmaya ve tahliye etmeye yönelik operasyonları yapmak için Türkiye, Ürdün ve Suriye'den izin almayı başardı" deniliyor.
 
SON ZAMANLARIN EN BÜYÜK OPERASYONU
 
Gazete, "Üst düzey yetkililer, kurtarma operasyonunun ayrıntıları konusunda son derece ketum olmayı sürdürürken kaynaklar, "Irak'ın komşu ülkelerinin bizim taleplerimize yanıtı, son derece olumlu oldu' diyerek teyit etti" diye yazdıktan sonra "Hindistan, deniz ve kara rotalarını kullanarak son zamanların en büyük ve en zorlu kurtarma operasyonlarından birini planlıyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya