Türkiye onları kınadı

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Hindistan'ın Mumbai kentinde üç ayrı noktada düzenlenen terör eylemlerinin derin teessürle öğrenildiği belirtilerek, masum insanları hedef alan bu hain saldırıların şiddetle kınandığı ifade edildi. Açıklamada, h

Türkiye onları kınadı

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Hindistan'ın Mumbai kentinde üç ayrı noktada düzenlenen terör eylemlerinin derin teessürle öğrenildiği belirtilerek, masum insanları hedef alan bu hain saldırıların şiddetle kınandığı ifade edildi. Açıklamada, hayatını kaybedenlere başsağlığı, kederli ailelerine sabır ve yaralananlara acil şifalar dilendi.

Türkiye'nin insanlığa karşı suç teşkil eden terörizmle mücadelesinde Hindistan ile ve bu beladan muzdarip diğer tüm ülkelerle dayanışma içinde olmayı sürdüreceği vurgulanan açıklamada, Ankara'nın terör ve aşırılığın köklerinin kurutulması için uluslararası işbirliği ve dayanışmayı önemsediği ve desteklediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya