Trabzonspor'a çiçekli karşılama

Süper Ligin 16. hafta maçında Balıkesirspor'a konuk olacak Trabzonspor kafilesi akşam saatlerinde özel uçakla Balıkesir'e geldi. Balıkesirsporlu yöneticiler Bordo Mavili ekibi havaalanında çiçeklerle karşıladı.Trabzonspor kafilesini taşıyan Mudanya isimli

Trabzonspor'a çiçekli karşılama

Süper Ligin 16. hafta maçında Balıkesirspor'a konuk olacak Trabzonspor kafilesi akşam saatlerinde özel uçakla Balıkesir'e geldi. Balıkesirsporlu yöneticiler Bordo Mavili ekibi havaalanında çiçeklerle karşıladı.

Trabzonspor kafilesini taşıyan Mudanya isimli özel uçak saat 18.30'da Balıkesir merkez havaalanına iniş yaptı. Trabzonsporlu yöneticiler, Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcular kendilerini bekleyen bordo mavili taraftarlarla fotoğraf çektirip imza verdi. Balıkesirspor Basın Sözcüsü Cengiz Güneş ile Altyapı Sorumlusu İrfan Bilgen, Trabzonsporlu yöneticileri kapı karşılayıp çiçek verdi.

Havaalanında takımlarını bekleyen bir gurup Trabzonsporlu taraftar, yıldız oyuncu Oscar Cardozo ve Özer Hurmacı ile bol bol fotoğraf çektirdi. Teknik heyet ve futbolcular taraftarların sevgi gösterileri arasında takım otobüsüne bindi. Bu arada havaalanı dışında toplanan bir gurup taraftar, müzik eşliğinde horon oynayıp futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

Takım otobüsü daha sonra konvoy eşliğinde Bordo-Mavili kafilenin Pamukçu Mahallesi'nde kalacağı Asya Termal Otel'e gitmek üzere hareket etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya