Suriye'ye müdahale pahalıya patlar

 Son olarak Kurban Bayramı'nda katıldığı bayram namazı sırasında camide görüntülenen Suriye devlet başkanı Beşşar Esad, uzun bir aradan sonra konuştu. "Suriye'ye olası bir müdahale pahalıya patlar" diyen Esad, "Batının askeri müdahalesini beklemiyorum" de

Suriye'ye müdahale pahalıya patlar

 

Son olarak Kurban Bayramı'nda katıldığı bayram namazı sırasında camide görüntülenen Suriye devlet başkanı Beşşar Esad, uzun bir aradan sonra konuştu. "Suriye'ye olası bir müdahale pahalıya patlar" diyen Esad, "Batının askeri müdahalesini beklemiyorum" dedi.
 
ERDOĞAN "SEN NASIL MÜSLÜMANSIN" DEMİŞTİ
 
Başbakan Recep Tayyio Erdoğan dün Endonezya'Da yaptığı açıklamada Beşar Esad'a yüklenmiş "Suriye'de bu kadar insan öldürülmüşken Esad'ın liderliğe oynaması kabul edilemez. Cuma namazında camiler bombalandı, bayramda insanlar öldürüldü. Sonra utanmadan ben de Müslüman'ım diyorsun. Sen nasıl Müslümansın." demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya