Paris'ta Charles de Gaulle Havalimanı'nda PKK Destekçilerinin Çıkardığı Olayda 3 Yaralı

Paris'teki Charles de Gaulle Havalimanı'nda PKK destekçilerinin çıkardığı olayda 3 çalışan yaralandı. Fransa'nın sınır dışı kararı aldığı Firaz Korkmaz'ın Türkiye'ye gönderilmesine tepki gösterildi.

Paris'ta Charles de Gaulle Havalimanı'nda PKK Destekçilerinin Çıkardığı Olayda 3 Yaralı

Paris, Fransa - Charles de Gaulle Havalimanı'nda, terör örgütü PKK'ya destek veren bir grup tarafından çıkarılan olayda üç havalimanı çalışanı yaralandı. Ulusal basında yer alan bilgilere göre, Fransa'nın sınır dışı etme kararı aldığı PKK üyesi Firaz Korkmaz'ın Türkiye'ye iadesine tepki gösteren yaklaşık 20 kişilik bir grup, havalimanına geldi.

Korkmaz'ı Türkiye'ye götürmekle görevli Ulusal Geri Gönderme Birimi ekibine saldıran protestocular, havalimanındaki sivil personelle de gergin anlar yaşattı. Fransız askeri güçlerinin müdahalesiyle durum kontrol altına alındı. Yaşanan arbede sırasında üç havalimanı çalışanı yaralanırken, olayla ilgili gözaltı işlemi yapılmadığı bildirildi.

Yetkililer, Firaz Korkmaz'ın Türkiye'ye gönderildiğini doğruladı. Havalimanındaki güvenlik önlemleri, olayın ardından daha da artırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya