Otel yangını: 10 ölü var!

Çin'in kuzeydoğusundaki Jilin eyaletinde yer alan bir otelde meydana gelen yangın sonucu ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybederken, 35 kişi de yaralandı. Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.Çin resmi Xinhua ajansındaki haberde, Tonghuashı şe

Otel yangını: 10 ölü var!

Çin'in kuzeydoğusundaki Jilin eyaletinde yer alan bir otelde meydana gelen yangın sonucu ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybederken, 35 kişi de yaralandı. Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Çin resmi Xinhua ajansındaki haberde, Tonghuashı şehrinde bulunan bir otelde ilk belirleme göre merdiven boşluğunda çıkan yangın sonucu 10 kişinin öldüğü, 35 kişinin de yaralandığı bildirildi. Yaralılardan 3 kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, yangın sebebinin detaylı şekilde araştırıldığı kaydedildi.

Yerel saatle gece yarısı 03.30 sularında oluşan yangının yarım saat içinde kontrol altına alındığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya