Lübnan'da büyük patlama

Lübnan İçişleri Bakanı Mervan Şerbil, başkent Beyrut'ta bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu meydana gelen patlamada en az 15 kişinin öldüğünü söyledi.Şerbil, Hizbullah'ın kalesi olarak bilinen Beyrut'un güney banliyölerindeki Ruveys yolu üzerinde bom

Lübnan'da büyük patlama

Lübnan İçişleri Bakanı Mervan Şerbil, başkent Beyrut'ta bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu meydana gelen patlamada en az 15 kişinin öldüğünü söyledi.

Şerbil, Hizbullah'ın kalesi olarak bilinen Beyrut'un güney banliyölerindeki Ruveys yolu üzerinde bomba yüklü aracın patlaması sonucu en az 15 kişinin öldüğünü belirtti.

Kızılhaç yetkilileri ise patlamada en az 150 kişinin yaralandığını ve yaralıların çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığını duyurdu.

Patlama nedeniyle çevre binalarda yaşayanların evlerinde mahsur kaldığı ifade edildi.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı açıklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya