Kudüs'te Tayyip Erdoğan cezası

Kudüs'te yaşayan Filistinli esnaf Azzam Maraka'nın Başbakan Erdoğan'a duyduğu sevgi ve hayranlık İsrail polisini çılgına çevirdi. Turistik bölgede Ebu El-İz olan işyerinin adını ‘Ebu El-İz Erdoğan’a (İz Erdoğan’ın Babası) çevirince, Maraka'nın başına gelm

Kudüs'te Tayyip Erdoğan cezası

Kudüs'te yaşayan Filistinli esnaf Azzam Maraka'nın Başbakan Erdoğan'a duyduğu sevgi ve hayranlık İsrail polisini çılgına çevirdi.

Turistik bölgede Ebu El-İz olan işyerinin adını ‘Ebu El-İz Erdoğan’a (İz Erdoğan’ın Babası) çevirince, Maraka'nın başına gelmeyen kalmadı.

Market ve lokantasına Erdoğan posterleriyle süsleyen ve dükkanın önüne Türk bayrağı asan Maraka'nın zor durumunu, Vatan gazetesi yazarı Murat Çelik, bugünkü köşesinde yazdı.

 

(...)Daha iki gün önce Doğu Kudüs’ten gelen habere göre, Maraka’nın polis ve Kudüs Belediyesi ile yaşadığı sorunun artarak devam ediyor.

Bugüne kadar polis ve belediye zabıtalarının Azzam Maraka’ya kestiği cezalar Türk parası ile bin lirayı geçmiş.

İsrail polisi, Tayyip Erdoğan posterleri ve Türk bayraklarını kaldırmaması halinde market ve lokantayı kapatacağı tehdidinde bulunmayı da ihmal etmemiş.

Filistinli esnaf, kesilen cezaları ödememiş, hatta İsrail Emniyeti ve Kudüs Belediyesi aleyhine dava açacakmış.

 “Biz Erdoğan’ı bizim için savaş veren tek kişi, tek lider olarak görüyoruz” diyen Maraka, Tayyip Erdoğan poster ve fotoğraflarını kaldırmamakta, İsrail polisi de ceza kesmeye devam etmekte ısrar ediyor.

Bölgedeki Müslüman esnaf, mücadelesinde Azzam Maraka’ya tam destek veriyor.

Bu arada önemli bir not; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da, kurmayları vasıtasıyla Doğu Kudüs’te yaşanan bu mücadeleyi takip ediyor."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya