Kaçak yolcu İniş takımları açılınca düştü

 İngiltere'de inişe geçecek uçağın tekerlekleri açılınca yere düşen Angolalı öldü. İngiltere'nin başkenti Londra'nın batısında bir kaldırımda bulunan ceset teşhis edildi. Söz konusu cesedin Angola'dan İngiltere'ye sefer yapan bir yolcu uçağının iniş takım

Kaçak yolcu İniş takımları açılınca düştü

 

İngiltere'de inişe geçecek uçağın tekerlekleri açılınca yere düşen Angolalı öldü. İngiltere'nin başkenti Londra'nın batısında bir kaldırımda bulunan ceset teşhis edildi.
 
Söz konusu cesedin Angola'dan İngiltere'ye sefer yapan bir yolcu uçağının iniş takımları arasına saklanarak ülkeye yasadışı giriş yapmaya çalışan 26 yaşındaki Jose Matada isimli kişiye ait olduğu anlaşıldı.
 
Geçtiğimiz yıl 9 Eylül'de meydana gelen olayda Matada'nın eksi 50 derece soğukta Londra'daki Heathrow havaalanına kadar hayatta kalmayı başardığı ancak uçak iniş için tekerleklerini açınca aşağı düştüğü biliniyordu.
 
Polis Matada'nın yere çarpana kadar hayatta olduğuna inandıklarını ancak adamın oksijen eksikliği ve hipotermiya (vücut ısısının düşmesi) nedeniyle bilincini kaybetmiş olabileceğini açıkladı.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya