Jet yanlışlıkla eve bomba bıraktı

Oklahoma'da eğitim yapan bir Ulusal Muıhafız jeti 22 poundluk bombayı yanlışlıkla evlerin üzerinde bıraktı. Patlayıcısı çıkarılmış eğitim bombasının isabet ettiği evde büyük hasar meydana gelirken, ölen ya da yaralanan olmadı.Askeri pilot, bombayı, Kansas

Jet yanlışlıkla eve bomba bıraktı

Oklahoma'da eğitim yapan bir Ulusal Muıhafız jeti 22 poundluk bombayı yanlışlıkla evlerin üzerinde bıraktı. Patlayıcısı çıkarılmış eğitim bombasının isabet ettiği evde büyük hasar meydana gelirken, ölen ya da yaralanan olmadı.

Askeri pilot, bombayı, Kansas eyaletindeki boş araziye bıraktığını sandığını açıkladı. Evlerine bomba isabet ettiği anda dışarıda olan çift eve döndüklerinde, evlerinin bir kısmını yıkılmış buldular. Ev sahibi, "Evinize füze saldırısı olabileceği aklınıza en son gelecek ihtimal tabii ki. Şok olmuş durumdayız" dedi.

Konuyla ilgili soruşturmaya askeri yetkililerin yanı sıra FBI yetkilileri de katılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya