İşte 16 Askeri diri diri yakan Coni !

Afganistan'da bir köy evini basarak çoğu çocuk 16 sivili uykularından öldüren ve kimyasal bir madde dökerek yakan ABD'li askerin kimliği açıklandıAfganistan'da bir köy evini basarak çoğu çocuk 16 sivili uykularından öldüren ve üzerlerine kimyasal bir madd

İşte 16 Askeri diri diri yakan Coni !

Afganistan'da bir köy evini basarak çoğu çocuk 16 sivili uykularından öldüren ve kimyasal bir madde dökerek yakan ABD'li askerin kimliği açıklandı

Afganistan'da bir köy evini basarak çoğu çocuk 16 sivili uykularından öldüren ve üzerlerine kimyasal bir madde dökerek yakan ABD'li askerin kimliği açıklandı.

16 Afgan sivilin katilini aklama yarışı başladı...

Afganistan'da görev yaptığı üssün yakınındaki köyde bir evi basarak çoğu çocuk 16 sivili uykularından öldüren ve üzerlerine kimyasal bir madde dökerek yakan ABD'li askerin 38 yaşındaki Robert Bales olduğu açıklandı.

9'u çocuk, 3'ü kadın 16 masum sivili vahşice katleden Bales, Kansas'taki yüksek güvenlikli Fort Leavenworth cezaevine nakledilirken, avukatları, psikayatristler, Ohio'daki komşuları ve ABD basını katil askeri aklama yarışına girdi.

Cani askerin avukatlığını üstlenen John Henry Browne, müvekkilinin olaydan bir gün önce bir arkadaşının bacağının koptuğuna tanıklık ettiğini, üç kez Irak'ta görevlendirildiğini, ikisinde yaralandığını ve Afganistan'a gönülsüz gittiğini belirterek suçu hafifletmeye çalışıyor.

ABD'deki ruh sağlığı uzmanları da, Afganistan'da katil askerin Travma Sonrası Stres Bozukluğu (TSSB) yaşıyor olabileceğini iddia etti. Harvard Üniversitesi'nden Psikiyatrist Roger Pitman, sevdikleri insanların ölümüne ya da ağır bir biçimde yaralanmasına tanık olan kişiler arasında 'kör öfke' olarak bilinen durumun yaygın bir biçimde görüldüğünü söyledi.

2 çocuk babası askerin komşuları da aklama yarışına, 'Bales iyi birisiydi. Mutlu ve mülayim biriydi. Çocuklarına karşı her zaman anlayışlı, mülayim bir babaydı. Yaşam doluydu ve genellikle mutlu görünüyordu' diyerek destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya