İsrail hastane vurdu! En az 500 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun vurduğu hastanede yüzlerce kişi hayatını kaybetti.

İsrail hastane vurdu! En az 500 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik yoğun saldırıları sürerken, bölgeden acı bir haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak abluka altındaki kentte bir hastanenin vurulduğu öğrenildi. İsrail ordusu tarafından El-Mamedani Hastanesi'nde en az 500 kişi yaşamını yitirdi.

İSRAİL ORDUSU HASTANEYİ VURDU
İsrail ordusu Gazze'deki savaş suçlarına bir yenisini daha ekledi. Abluka altındaki kentte bulunan sayılı hastanelerden biri olan El-Mamedani Hastanesi, İsrail savaş uçaklarının hedefi oldu.

EN AZ 500 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, hastaneye yapılan saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı. Öte yandan bölgeden gelen bilgilere göre, saldırı sonucunda sadece hastane içindekiler değil hastane bahçesi ve çevresinde bulunan Gazzeliler de hayatını kaybetti.

Kaynak:Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya