Gence köpekle işkence yaptılar

İsrail'in Filistinlilere yönelik zulmü bitmek bilmiyor. Batı Şeria'da gösteri yapmak isteyen bir grup Filistinli, İsrail askerlerinin sert tepkisi ile karşılaştı. Askerlerden biri köpeğini Filistinli gencin üzerine saldı.Olay, Batı Şeria'daki Kafr Kaddum

Gence köpekle işkence yaptılar

İsrail'in Filistinlilere yönelik zulmü bitmek bilmiyor. Batı Şeria'da gösteri yapmak isteyen bir grup Filistinli, İsrail askerlerinin sert tepkisi ile karşılaştı. Askerlerden biri köpeğini Filistinli gencin üzerine saldı.

Olay, Batı Şeria'daki Kafr Kaddum köyünde meydana geldi. İsrail'in Filistin bölgesindeki konut işgalini protesto etmek isteyen bir gruba askerler sert müdahalede bulundu.

Kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullanan askerlerden biri köpeğini, Ahmad Sihtavi adlı gencin üzerine saldı.

Köpek, bileğine dişlerini geçirdiği genci sürüklemeye çalıştı. Genç çığlıklar atarken seyreden İsrail askerleri, arkadaşlarını kurtarmaya çalışan Filistinlileri engelledi.

İsrail askerleri bir süre sonra köpeği, bileği kan içinde kalan Filistinli gencin üzerinden çekti.  Askerler çok sayıda genci de gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya