Baba ve oğlu uçak kazasında hayatını kaybetti! Acılı eş intihar etti

Brezilya'da özel uçaklarıyla kaza geçiren baba ve oğul hayatını kaybetti. Acılı kadın, eşi ve oğlunu kaybettikten sonra intihar etti.

Brezilya'da Garon Maia ve oğlu Francisco, geçen hafta özel uçaklarıyla gerçekleştirdikleri uçuşun 8. dakikasında kaza geçirdi. Kaza neticesinde baba ve oğlu yaşamını yitirdi.

Baba Garon ve oğlunun kazadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde babanın elindeki alkol şişesinden yudum alırken oğlunun uçağı yönettiği görüldü.

29 Temmuz’da iki motorlu uçak ormanlık alana düştü. Baba Garon ve oğlu Francisco hayatını kaybetti.

ANNE KAZA SONRASI İNTİHAR ETTİ

Yetkililer, uçağının saat 17.50 civarında kalktığı, ancak sekiz dakika sonra radardan kaybolduktan sonra düştüğünü açıkladı. Kurtarma ekipleri 29 Temmuz Cumartesi günü bölgeyi aradılar ve Pazar günü cesetlerin yerini tespit edebildiler.

Daily Mail’in haberine göre, Garon’un eşi Ana Pridonik eşi ve oğlunu toprağa verdikten sonra intihar ederek yaşamını sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler